Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Maanantai, mikä ihana päivä!

Eilen oli kiva päivä. Menin kuudeksi töihin ja kymmeneltä palaveriin, jonka jälkeen leimasin kuvitteellisen kellokorttini ja päätin työpäiväni.

Ajelin Zeppeliiniin viettämään laatuaikaa itseni kanssa ja aloitin käymällä Subwayssa syömässä. Kun olin ravinnut itseni, aloin kiertelemään kauppoja. Aloitin siitä tärkeimmästä, eli Seppälästä. Sieltä mukaan tarttui kolme Golden Rosen Jolly Jewelsiä. Kaksi näistä oli sellaisia jotka _oikeasti_ halusin ja kolmannen otin mukaan siksi, että kolme näyttää aina kivemmalta kuin kaksi. Sorruin ensimmäistä kertaa ostamaan kynsilakan ihan vain sen takia, kun muut ovat sitä kehuneet ja vaikka se ei minusta ole näyttänyt mitenkään erikoiselta. Kysäisin myyjältä, että eikai tässä ole kaikki teidän valikoimassa olevat sävyt ja hän vastasi että osa on kerennyt jo loppumaan. Hän vilautti omia kynsiään ja tietysti niillä komeili just se sävy, jonka perässä sinne Seppälään oikeastaan meninkin! No, ehkä mä elän ilmankin, onhan mulla nyt nuo kolme muuta;D

115, 112 sekä 103.
Sataviistoistanen kuuluu olevan ainakin lähes dupe China Glazen It's a Trap-Eze!lle ja tätä lakkaa onkin nähty jo miltei kyllästymiseen asti kynsiblogeissa. Enhän minä voi jäädä huonommaksi, joten tulette näkemään trapetzidupen myös minun kynsilläni! Ehkä jo pikemmin kuin arvaattekaan;)

Satakakstoistanen on yksi niistä, jonka ajattelin ihan alun perinkin hankkivani tästä kokoelmasta. Siinä on pientä lilaa glitteriä sekä vähän isompaa kultaista glitteriä. Tää on kaunis kuin koru, oikeesti niin ihana etten tiedä raskinko pulloa edes avata:D

Satakolmonen muistuttaa A-Englandin She Walks in Beautya ja näistä kahdesta kaveruksesta löytyykin hyvä vertailu Rva Mellin blogista. Tähän vertailuun perustuen tein oman ostopäätökseni ja kotiutin tämän hieman halvemman version.

Kotiin tultuani ihana lakkapäivä vain jatkui, sillä pöydällä odotti kaksi pakettia. Ensimmäinen paketti sisälsi kynsikoristekirpparin ostokseni. Oon vähän alkanut malttamaan mieltäni tuollakin kirpparilla, sillä yhdessä välissä tuntui että sieltä pitää saada kaikki kotiin, nyt ostan hieman enemmän harkiten. Tällä kertaa nappasin itselleni jo kauemman aikaa mielessä pyörineen OPIn sekä kesänkeltaisen Color Clubin.


CC:n Daisy Does It olisi varmaan talven pimeimpinä aikoina jäänyt ostamatta, mutta nyt kun on jo sopivasti kevättä rinnoissa, niin se oikein huusi haluavansa kuulua kokoelmiini. Pakkohan se sitten oli ottaa jakamaan postikuluja tuon kuvassa näkyvän OPIn kanssa.

Japanese Rose Garden on taas yksi niitä lakkoja, joita oon yrittänyt itselleni kirpparilta metsästää, mutta aina joku vikkelänäppinen on kerennyt ensiksi. Tällä kertaa olin valppaana ja kerkesin huutaa av:t ennen muita! Lakan avaaminen osoittautui melko hankalaksi, sillä korkissa ja kierteissä oli runsaasti kuivunutta lakkaa, sekä korkissa jäljet, jotka kielivät, ettei edellinenkään omistaja ollut saanut korkkia auki ilman väkivaltaisia toimenpiteitä. Vaikken OPI-asiantuntija olekaan, niin väittäisin myös siveltimessä olevan vikaa, sillä se on jotenkin aivan yliluonnollisen leveä ja näyttää kuin harjakset tursuilisivat varren sivusta. Harmi sinänsä, sillä lakka on tosi nätti, mutta en minä tuollaisella siveltimellä enää ensikokeilun jälkeen taida kehdata alkaa sotkemaan enempää:( Lakkasin tällä siis kynnet heti kokeilumielessä ja jälki oli sellaista, kuin viisivuotias olisi saanut lakkasudin kouraansa. Ehkä joku joskus antaa tälle vähän paremman kodin, minä en tätä varmaankaan kokoelmissani kehtaa pitää roikkumassa.

Lakkavaihtareitakin on tullut viime aikoina harrasteltua. Yleensä vaihtarit ovat sujuneet niin kuin on sovittu, mutta näköjään näissäkin täytyy tulla joskus poikkeuksia. Onneksi tällä kertaa se poikkeus oli enemmän kuin ihana yllätys, nimittäin se oli aivan todella ihana yllätys!<3


Tosiaan mun PITI saada yhden lakan tilalle Chinan alus- ja päällyslakat, mutta paketista löytyikin niiden lisäksi paljon kaikkea muutakin! Tuo pinkki pehmo taustalla päästelee hassuja ääniä, kun sitä painaa mahasta, joten arvaatte varmaan etten saanut sitä pitää kuin kuvaushetken ajan itselläni ja sen jälkeen siitä tuli Termiitin oma. Lisäksi paketissa oli ihana sydämenmuotoinen muumirasia sekä kolme erilaista huulivoidetta/-tuotetta. Kiitos paljon vaihtareista Lila!!<3 Kohta on Kustin vuoro polkea sinnekin päin...:)

Tuo etualalla näkyvä pipetti kuuluu Chinan Fast Freeze- päällyslakkaan, jonka kokeilua odotan innolla. Lueskelin arvosteluita ko. tuotteesta ja pääsin siihen käsitykseen, että tuote toimisi niinkuin lupaa, eli kuivattaa lakan hetkessä. Negatiivista palautetta tuote oli saanut voimakkaasta hajustaan. En siis ole vielä kokeillut tuotetta, mutta pullon suusta haisteltuna mulla tuli hajusta mieleen joku suuvesi! Ei siis lainkaan niin paha ensireaktio hajusta, mitä arvioiden perusteella kuvittelin.

Noniin, siinäpä niitä eilisen ostoksia ja Kustin tuomisia:) Tarttui sieltä Zeppeliinistä mukaan vähän muutakin, kuten esimerkiksi Tangle Teezer, kuivashampoota, kasvovoiteita ja muuta kosmetiikkaa. Oon myös parina viime keväänä ja syksynä etsinyt itselleni sellaista välikausitakkia, mutta en ole onnistunut sitä löytämään. Eilen sitten löytyi sekin, kun en varsinaisesti etsinyt!:) Ens kerralla muistan, että kevään takkivalikoima on parhaimmillaan silloin, kun lunta on vielä ihan reippaasti maassa, eikä sitten kun sitä oikeasti jo tarvii. Kävin shoppailun päälle vielä kampaajallakin, joten nyt on rentouduttu sitten koko rahan edestä!:)

Tänään ollaan vietelty Termiitin kanssa kotipäivää ja kohta aletaan kokkaamaan isännälle ihanaa pihviateriaa, nams:P Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikon alku!:)

<3llä Teanna

5 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi! ♥
    Noku sinne laatikkoon mahtu, ni ei viittiny tyhjää lähettää... ;D

    Harmi tota OPIn sutia. Varsinkin, jos myyjä ei siitä ees maininnut. =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, vei kyllä ilon lakkaamisesta tuo ylisuuri suti. En tiiä miten myyjä ei ollut noista vioista tietoinen, ainakin niin sanoi kun laitoin palautetta. No mutta, sovittiin jo myyjän kanssa enkä jaksa kantaa kaunaa vaikka harmittaakin, sillä muuten kaupat ovat aina kyseisen myyjän kans menneet niinkuin sovittu:)

      Poista
  2. Oletko varma, että toi OPI ei ole feikki? :(

    Minäkin olin tänään Zeppelinissä :D Ja ensimmäisenä kiiruhdin myöskin Seppälään ja kotiutin 115, 103 ja 105 :D
    105 pääsi jo kynsillekin yhdistettynä GT:n Luzuriouksen kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni epäilys heräsi, mutta myyjä vakuutti sen olevan aito.

      Eipä satuttu samaan aikaan ostoksille, mutta lakkamaku näköjään aika samanlainen:) Pistähän blogiin kuvamateriaalia tulemaan!:)

      Poista
    2. Juu, täytyy laittaa heti kun saa jotain järkeviä kuvia otettua :)

      Poista