Sivut

torstai 12. heinäkuuta 2012

Yksitoista vol 2.

 Sainpa tällaisen kysymyshaasteen Game of Polish- blogin Tuitulta. Kiitän :)

Haasteen säännöt:
Vastaa haastajan esittämään 11 kysymykseen ja haasta seuraavat 6 blogia, joille keksit itse uudet kysymykset.

1. Lemppari kynsilakkamerkki?
- Varsinaista lempparia ei taida olla, mutta kumpikaan omistamistani China Glaze- lakoista ei ole pettänyt minua kertaakaan.

2. Creme, shimmer, glitter, magneetti vai holo?
- Vuodenajan takia voisin vastata että holo. Vastaus on silti creme.

3. Miten olet valinnut bloginimesi/blogin nimen?
- Bloginimeni on näppärä pikku kirjainyhdistelmä ensimmäisestä ja toisesta nimestäni. Blogin nimi taas tulee siitä, että loin tämän blogin omaksi pakopaikakseni, jossa on mun säännöt toimia. Mä oon sen kaltainen ihminen, että tarvin jotain omaa tilaa ja täältä blogipalstaltahan sitä löytyy:)

4. Keräiletkö kynsilakkojen lisäksi muutakin? 
- Keräilen Iittalan teema-astiastoa, mariskooleja ja kiviä, muumimukeja, villakoiria sänkyjen alle.. Viime talvena innostuin siinä määrin pipareiden leipomisesta, että vois melkeen sanoa että keräilen piparimuottejakin:D

5.Paheesi?
- Herkuttelu. Suolainen tai makea, mikä vaan käy :P Suurimman ja pahimman paheeni olen saanut onneksi kitkettyä pois kolme vuotta sitten. Se oli meinaan tupakointi, pthyi!

6. Minne olet aina halunnut matkustaa?
- Lämpimiin maihin, en oo käynyt muualla kuin Ruotsissa ja Venäjällä. Turkkiin pääsen lokakuussa, kun mennään miehen kanssa myöhästyneelle häämatkalle <3

7. Mitä ruokaa et suostu syömään?
- Nykyään oon melko kaikkiruokainen, yli seitsemän vuoden punaisesta lihasta ja riistasta kieltäytymisen jälkeen. Maksaruoista en niin välitä, enkä mistään supermausteisista.

8. Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?
- Mieheni ja poikani.

9. Mitä pelastaisit ensimmäisenä tulipalosta?
- Poikani. Mies toivottavasti pelastautuisi itse.

10. Haaveammattisi lapsena?
- Jossain vaiheessa muistan haaveilleeni eläinlääkärin ammatista. Toisena vaihtoehtona oli lastenhoitaja. Kovin kauas ei tämä nykyinen ammatti tuosta kakkosvaihtoehdosta heitäkään, sillä lapsi ja nuoria ohjaan työkseni.

11. Kuka Disney-prinsessoista olisit mieluiten ja miksi?
- Lumikki sen takia kun sillä on niistä kaikista jalat eniten maassa.


Mulla ei oo nyt mielikuvitusta keksiä uusia kysymyksiä ja muutenkin laiskottaa.. Joten tehdäänpä nyt niin, että haastan nuilla Tuitun asettamilla kysymyksillä kaikki jotka istuvat tietokonella sadesään takia.

2 kommenttia: