Sivut

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Ranskista ja Rakkautta!

Eilisen päivän vietin sängynpohjalla flunssaa potiessa. Onneksi appivanhemmat tulivat hoitamaan pikkuista, niin sain lepäillä ja tänään onkin jo hieman parempi olo.

Illalla poistin vanhat lakat kynsistä ja järkytyin kuinka lakka oli värjännyt kynnet punaisiksi! Pahimmat otin kiillotusviilalla (vai onko sillä joku parempi nimi) pois, mutta jonkin verran jäi punainen kuultamaan vielä kynsistä kun en kehdannut kovin paljoa alkaa ohentamaan.. Onko tuollaisen lakkavärjäymän poistoon muuta konstia kuin viilata pois??

Kun olin saanut puhdistusoperaation päätökseen tulin siihen tulokseen että nyt jotain vaaleaa kynsille tuon punastelun jälkeen. Päätin kokeilla pitkästä aikaa onnistuuko perus ranskis. Heti alkuun meinasi hermot palaa nuiden ranskistarrojen kanssa. Kuuluuko niistä jäädä liimaa kynnelle vai onko niissä tai niiden käyttäjässä jotain vikaa..? Tarroilla en saanut aikaan kuin päänsärkyä (mitä oli kyllä jo muutenkin) ja lakkauksen uusiksi. Niinpä kokeilin onneani ja vedin vapaalla kädellä ranskikset ja kun en saanut reunoja oikein siistiksi, niin vedin vielä Kiss Nail art Linerillä hopeiset reunat ja nimettömiin pikkuiset tarrat. Tuloksen näet kuvasta.


Tässä sitä otsikon lupaamaa Rakkautta isolla äRRällä. Poikani oli hyvin innoissaan tästä kuvauksesta, kun pääsi maistelemaan kerrankin äidin kameraa, johon muuten ei ole lupa koskea:)

Vielä lisäkuva kynsistä, vaikka eipä tämäkään hirveän selvä ole heijastuksien takia.. En nyt sitten kuitenkaan alkanut stressaamaan kuvan laadusta, kun samantyylisiä ranskiksia on jo niiin monessa blogissa esillä.

Vielä sitten mainintaa eilisestä sairastelupäivästäni.. Kun ei jaksa tehdä muuta kuin maata, eikä saa silti nukuttuakaan niin mitä jää jäljelle? Miniläppäri ja nettikaupat! En silti ostanut kynsilakkoja vaikka mieli teki.. Sen sijaan tilasin Cesarsshopilta kynsinauhaöljyä kynämuodossa, kynsilakan korjauskynän sekä pikakuivattavaa. Ikinä en oo saanut tilausta näin nopeasti perille!! Laittelin tilausta eilen iltapäivällä ja tänään jo postimies sen toimitti! Olen tyytyväinen!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

  1. Onhan sinulla hyvä aluslakka? Aluslakka estää tuollaisten värjäytymien tapahtumisen joten sitä kannattaa käyttää.
    Cesars on ihana kun ne toimittaa niin nopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluslakkani on tuolta Sanna Tara Nail Artista tilattua. En osaa sanoa onko se hyvä? Ihan toimiva ollut omassa käytössä, mutta jos on vinkata paremmasta niin vinkit otetaan vastaan:)

      Poista
    2. itse käytän tuollaista "halpislakkaa" eli wet&wildin clear nail protectoria joka maksaa muutaman euron seppälässä. ei ole koskaan värjäytymiä tullut sen kanssa, tosin laitan myös ennen aluslakkaa pari kerrosta kynnenvahvistajaa että silläkin voi olla osallisuutta siihen ettei lakat pääse värjäämään omia kynsiä kun on niin vahva suojaus pohjalla :D

      Poista
  2. Musta tuntuu, että vaikka kuinka olisi aluslakkaa niin jotkut lakat vaan imeytyy läpi. Vihreiden kanssa mulla on ollut eniten ongelmia, vaikka laitan kaksi kerrosta aluslakkaa niin silti ne värjää. Eikä siihen muu oikein auta kuin hioa bufferilla pinta pois.

    Jonkin verran voi huijata käyttämällä sinertävää kynnen kirkastajaa jos kynnelle ei tule peittävää värilakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä:) Mulla ei ole minkään muun omistamani lakan kanssa tullut noin huomattavaa värjäytymistä. Eipä tuo lakka onneks ollut kallis, niin mun puolesta saa jäädä mappiin ö pölyttymään.. Onpahan ainakin kerran kokeiltu!:)

      Poista
  3. Kiva, että alkaa sielläkin tauti helpottaa! Täälläkin aletaan olla vähitellen jo elävien kirjoissa :D.
    Tuo on kyllä niin loistava idea ottaa kuviin mukaan jotain itselle rakasta :).

    VastaaPoista
  4. Ens viikkoon lähetäänkin sitten terveinä ja uudella innolla!:)
    Kiva jos joku tykkää tuosta ideasta:) Minusta on mukava sekoittaa tähän kynsihöpinään vähän muutakin, varsinkin kun en noista kynsistä vielä kovin kummempaa juttua saa aikaan:)

    VastaaPoista